Inte gammal men tydligen vis

Jag upptäckte nyss att min första visdomstand har tittat fram. Det är en så härlig känsla att peta på den lite med tungan. Jag minns precis hur det var när man fick nya tänder när man var liten. Så fint...

Just nu



Sonic kom igår. Det passade mej bra att det var Annika Norlin på framsidan... (men jag gillar inte låten Anna. Anna J gillar jag, mycket.)

Sovmorgon

Frukost: Lingon, Yoghurt, Linfrö, Pumpakärnor, Solrosfrön och Valnötter. Perfekt.

Attans!

Tävlingen är imorron. Jag får väl gå då. Attans.

Projektet - Woody Allen

Jag funderar på en exteremt bra idé från Jonna om att göra som Navid Modiri och se alla filmer av en och samma regissör. Eftersom mitt projekt ska vara om Woody Allen så blir det alltså 44 filmer. Mitt endra hinder är hur jag ska få tag på alla. Ska man se dem i ordning eller inte? Det vore fränt iallafall. Om det nu blir så så måste jag utforma en mall där jag vet vad jag ska jämföra filmerna efter. Det blir nog spännande.

Utmaningen - En månad utan tv

Jag ska försöka, ordentligt. Det kan nog bli spännande att se om, och i så fall hur, det ändrar mina vanor. Mer läsning, träning och plugg? Vi får se.

Ponnyn har rätt - som vanligt

Nyss sufade jag rynt lite på PSL och hittade ett klipp men Tobias Fröberg. Det var så fint. Det kan nog vara min grej tror jag.

Det blir dyrt nu efter popaganda när jag har så många skivor att köpa. Oj oj oj.

RSS 2.0