ATTANS!

Jag hade fina planer om att springa under kvällen, och så, bara sådär går jag och fixar ett dåligt sår under stortån. Det är inte så jag skriker men jag går konstigt. Inte vad jag ville.

Sälen

Vet inte riktigt vad jag ska säga om Sälen, eller rättare sagt, jag minns inte. Det finns säkert massor av saker, men inte lera. Köer, gröt, varma täcken, långa bilfärder, länga tider, männsikor i massor och motivation. Så, nu minns jag igen. Det var bara en lista som behövdes.

Nu är jag motiverad på alla sätt. Jag ska allt lära mej att göra 20 varje kväll, nu kan jag sju...

Vi åker i samma bil...

men nu är jag trött och hemma. Ska ta en dusch och bli som en ny människa. Eller så har den friska luften som redan har fixat det.

Och nu...

Tystnad











(Så som det är när det finns ett hemligt spår)

Baby you can drive my car

Micko körde mej hem. Jag ska också fixa körkort, snart när det har slutat regna. Äh, det var iallafall roligt att köra igår, inget som blev superfel mer än farten på vägen ut och rondellen på vägen hem. Det löser sig så småning om. Så länge kan Micko köra. Nu är det Grey's Anatomy som gäller för hela slanten. Jag tror inte att jag hinner se allt, men man vet aldrig...

None


Jag börja bli allt mer kär i min idé.

Perfect day...

Det var fint, så fort jag kom bort från gnällisarna. Nu väntar jag bara på lite bilder. Så häligt. Om man är feg krånglar man till saker så det bli för krångligt och därför måste man göra saker på det lättaste sättet, men också det för stunden jobbigaste. Men det var ju inga problem, det är få som skulle bli arga.

Motorväg utan blåst, lite stolt är jag. Har upptäckt att Oskarshäll försöker locka dit orienterare med hjälp av gröna kruk-askkoppar med skärmar på. Jag tänker att oriernerare inte röker. Customägare däremot....

Vad tycks om min eminenta rubrik-idé? Carlson sjöng Perfect day. Han sjunger fint han.


Release the stars!

Nu har jag fixat sladden. Varför jag inte gjorde det tidigare vet jag inte, eller så vet jag det, jag är ju lat. Ljudet är  perfekt så nu klarar jag en lång resa utan problem. Kanske ända till Konstantinopel bara jag får med mig Magnus, Rufus och Kate.

Undrar ifall lurarna får plats i en matlåda. Det skulle vara bra i så fall. Fast jag tror inte att någon här äter så mycket.  Åh med mina HD 200 är jag lycklig.

Lite inte på dom Ivs!

"Du har lovat dig ett nytt och hälsosammare liv, ­något som du lyckas hålla i ungefär en vecka. Det är bara att inse att du inte har särskilt stark karaktär när det gäller mat och träning. Försök att hitta en aktiv och rolig hobby."

Tur att jag inte tror på dom!

Back in the USSR

ÄNTILGEN! Nu kan jag få ro. Inte det minsta besviken är jag. Bara nöjd. Kanske världens bästa skiva, i alla fall just nu, här. Jag såg att Anders F hade släppt ny skiva. Kanske kommer han hit snart. Hoppas.

Det var en härlig dag igår. Som alla andra sommarlovsdagar. Och imorron blir det Hellman!

En fin dag

Och snart är den slut.

Bio

Jag tror allt att jag ska se en fånlig film. Fast först utebio, cykelfixande och hopp o skutt.

Tre östa båtar och ett kapitel. Inte helt fel.

Kossor!

Bilen är prickig av fågelskit.
F: Vilken tur att kossor inte flyger...

Status: Nöjd

Det är en ganska härlig sommar.

Gammal gubbes skrin eller Direktörens cigarrlåda

Det har tränats, flera gånger.

Sommarens projekt, att flytta förrådet, är i full gång. Jag hittade ett siverskrin som jag har putsat. Det är från 1917. En 40-års present från tacksamma elever. Det är fint.

Imorgin börjat allvaret.

Morgon

Farmors ost-och-oregano-bröd till frukost efter en natt fylld av mysko drömmar.

Cykeltur

Jag cyklade. På landet men inte i skogen. Jag ramlade inte och slog huvudet i en sten.

Loe eller Vonnegut

Det är den enda vettiga frågan. Båda är galna på sitt sätt, eller på nästan samma sätt.

RSS 2.0