jag vill ju inte sova

fast; det är varmt och skönt i min säng, eller varmt och skabbigt.

jag borde göra något av min dag. jag vat! jag ska till tandis anders. det blir bra. jag skulle tycka väldigt mycket om honom ifall han sa : "jag tror inte du behöver de här mer" (gummisnoddarna) och "den här kan vi ju ta bort nu och så fixar vi det sista i augusti" det vore underbart. verkligen.

mamma tycker att jag borde simma, jag vet inte. jag har ju en biljett, fast det är mulet och jag vill bli brun på min rygg. det är jag i och för sig redan, men lite mer gör ingen skda. dessutom har jag ont i min nacke.



alex låter mig ju inte lyssna på p3 populär. det är ju vad jag vill. en källvander skulle visst vara med där och det vill jag inte missa.

i helgen ska de bort så jag ska gå på musèum med mamma. det var visst en som vi känner lite lite som ska ställa ut. jag ska visst dit med skolan idag, på min enda riktiga lektion. det är  bra. jag tycker om det.

nu ska jag visst ha en god frukostmacka till. det är bra

hoppas att tar slut

snart. jag vill verkligen ha sommarlov. det var länge sen det var så här. kanske när jag var liten. hoppas det blir bättre nästa termin. nu har de satt upp alla klasslistor för sp. det ser bra ut. vi blir nästan 40 st. men de ska dela klassen i två grupper. många av ämnena är klara. det är skönt fast jag gillar inte att ha hål. det är jobbigt. måste kika lite på hur schemat kommer att se ut för nästa år. det vore bra att veta. jag ska visst ha mina IV på haga. jag kommer ju inte att hitta där. det är dåligt. jag borde få allt på de geer. det vore perfekt.

ämnen som är klara:

  • matte
  • italienska
  • idrott

detta resulterar i sköna sena starter. imorron börjar vi vid ett, har en samhällslektion och sen får vi ha lite mentorsråd men jag tänker lyssna på en som har varit utomlands ett år, för jag vill ju åka till italien. och eventuellt flytta till uppsala. jag tror att det är en trevlig stad. jag vill nog åka dit i sommar. vore trevligt att träffa släkt. iallafall: italien. där är det varmt, de har god mat och jag vill lära mig att prata bra. och träffa trevligt folk som delilah. hon var bra. i framtiden ska jag bli lika vänlig och snäll som henne. 


farmor är här, hon minndes att jag hade namnsdag idag, så jag har fått fina strumpor. och så lämnade hon tillbaka boken om nils holgersson. det är almänbildning och nu har hon läst den. bättre sent än aldrig. dessutom fick jag bilder från när jag var liten och gott bröd som hon har bakat. det är bäst.

idag har jag tänkt på skålarna vi hade frukt i på dagis, de var av trä och ganska snygga. jag undrar ifall de har kvat dom. hoppas.




aj aj

och det försvinner inte. borde kanske gå till min  skolvårdare, eller vad hon nu är.

god mat

kokt pasta + zetas sås + små capris + parmesan

dålig mat

igen. men snart är det sommarlov, då kan jag laga min mat själv. och idag är det sista mattelektonen. det är också bra.

förstår hon inte (min mor)

att jag blir hungrig? att mat efter 8 är sent?! att hon iallafall kunde skrivit ett matförslag eller en lapp med "jag blir sen ät något!!"

besviken och sur

maten i skolan

serverades i pappers skålar. bara för att två av personalen var sjuka och de inte hann diska.
och tidiagre i våras undrade de hur de skulle göra för att få vår skola mer miljövänlig...  dåligt.

image3

bio

med mormor. det fanns gott om tanter och filmen var bra.

image9

kassler


och potatismos. det är inte gott. jag har ont i mitt knä men är ändå lite hurtig. idag ska jag köpa gardintyg.

igår köpte jag shout out louds nya skiva. den är tevlig. har inte hunnit lyssna så mycket bara.

jaa du

image8

jag var hos micko. vet inte om jag blev gladere för det... nu vet jag iallafall att vi brukar inte vara elaka mot varandra när vi pratar, jag och min bror. det kanske kan vara bra och få lite nya perspektiv, veta att det nog är ganska bra ändå.

vet inte

alls vad det är med kvällarna nu. nånting är sjukt. men jag ska iallafall hälsa på micko idag.

ingen vinst men bra placering

för stoner. det regnade och han kom trea. bra bra. hoffman femma och rossi sexa. så nu drar stoner ifrån mer och mer. det tycker vi om. mycket.
 

planeringen sprack

jag som hade tänkt att solen skulle skina och att jag skulle bli brun om benen. men icke! blåst, moln och regn förstör för mig. det är inte roligt. inte alls. men jag har iallafall gjort ett grattis-kort till min faster. det är bra. hoppas bara att jag hittar ett stort och bra kuvert till det. och att hon ser vilka gubbar det är på. men det kanske inte spelar någon roll. gör det det?

                                                      
jag som ville ha fint väder



inköpslista:
♣ skiva
♣ tidskriftssamlare
♣ låda
♣ gardintyg

blåst och regn gör mig lat

jag borde evetuelt städa lite, inte för att jag måste men jag skulle känna mig mycket mer duktig då. jag har bara tittat på tidsträningen och sovit idag. borde äta lite. snart.
 
HEJA DUCATI (stoner, capirossi, hoffman och barros). idag var det tidsträning i frankrike

image7

ikväll ska mor och jag titta på dreamgirls, mitt dumma biokort går ut snart. jag får då en anledning att känna mig lite fin. alex seglingar var inställda pga. för mycket blåst (15). det skulle öka till eftermiddagen enligt prognosen men de skulle avvakta och se. hoppas de hittar på något trevligt under tiden, det är ju jobbigt att vänta.

nu är det allt dax för mat



stoner kom två i kvalet. han låg etta och tiden var slut men edwards hade påbörjat sitt sista varv och slog stoner med några hundradelar. så nu får han starta tvåa. de andra är inget att tala om. dåligt av capirossi. mycket dåligt.

dissocialia

jag var på teater med mormor och mamma igår. det var trevligt, mormor ojade sig med ett "vilket gäng" när det var helt vanliga vuxna med hästsvans. som om de skulle störa. då är det värre med alla tanter. men det tycker säker inte hon. hon är ju en oj-ig tant.

idag fann jag en bok:
image6 
jag hoppas att den inte är så bra och att mamma inte har köpt den utan fått den utan att vilja ha den. vet inte om jag vågar fråga...

jag har köpt en slips-galje, så nu är det ordning i min garderob men inte i resten av rummet. men jag har iallafall slängt ut tulpanen.

korts är kallt

Jag gillar inte att springa för mycket. Jag får ju ont i mina knän. Det kan väl alla förstå. nästan alla.

snart är hålet slut och sista lektionen tar vid. sen är det helg. jag kan ju inte gå hemma hela helgen. det går inte. något måste jag hitta på. hjälp mig snälla. jag tror jag borde ringa lite till micko. och elias.

efter att ha pratat lite med elias känns allt lite bra. det är ju trots allt vår och på våren ska man vara lite glad. imorron är det teater som gäller med mormor och mamma. vet inte vad det är för någon pjäs som de ska spela men jag tror att det blir bra ändå.

teater är lite trevligt, det är mycket tanter men jag känner mig lite fin. det är bra

       
nu får det vara nog!

vårvädret härskar

image2Och det regnade lite idag. På förmiddagen. Inte lite förresten, mycket regnade det. Jag äter polkagris som jag Har fått av min farbror, men jag borde äta annat. Imorgon är det vårruset här. Jag har inte tränat så mycket och de har bytt bana, och Klabbe. det senare är iallafall possitivt. Nya klabbe är Peter Sipen.  Jag borde nog göra min samhällskunskaps-uppgift men jag tror att jag gör som jag brukar. sjuter upp det till imorgon. Jag har ju trots allt ingen matte imorron och om jag går upp i tid så borde jag hinna. Jag undrar när saluhallen öppnar. Det borde vara tidigt. Om jag inte hinner klart med alla butikerna så gör det kanske inte så mycket, men jag borde i alla fall ha börjat med intervjuerna. Hoppas det finns någon bra jag kan prata med. det borde det finnas på Konsum och ICA, med Willys vet jag inte riktigt.


Det är Indiskas fina glas. De är bäst till hallonsaft!

Övningskörde senare. Det gick dåligt. Jag kan inte svänga så bra, höll på att köra i diket. Först händer massor, sen ingenting, ingenting och sen massor igen, jag hinner inta sakta ner ordentligt. dessutom tog bensinen slut ute på landet!

RSS 2.0